Najnovšie recenzie zo sekcie Poháre
- Vkusné, elegantné, praktické poháre. Nezaberajú veľa miesta, keďže sú bez uška.
Poháre sú nádherné, elegantné, veľmi pekná krabica pokiaľ chcete darovať
Niet čo vytknúť
Spĺňa očakávania. Spokojnosť.
Solnil moje predstavy.Zhoduje sa s obrazkami na nete
- Dobra cena
- Pekny tvar
- Nedostatocne balenie
Balenie po 3 ks by nebolo zlé, ak by to predávajúci dobre zabalil. Uložil 4 balenia po 3 ks do balika tak, že sa 2 kusy z 12 ks celkového množstva rozbili. Po reklamácii sľúbili, že mi pošlú nové 2 ks a na reklamáciu majú 14 dní. Už je 27 deň a reklamácia nedoriešená.
- rychlé doručenie
- kvalita
- jeden pohár sa rozbil ale vinu by som pripísal kurierskej spoločnosti keďže aj krabica bola poškodená
Tovar z kvalitného materiálu,splnil moje ocakavanie
- kvalitné sklo
- rychlé dodanie
- super zabalené
Spokojná . Darček pre dcérku a partnera a mňa keď pridem na návštevu. Milé malé štamperlíky.
ako môžem produkt hodnotiť po pár dńoch, keď nepoznám jeho pôsobenie na môj organizmus?
Kvalitný a pekný tovar
Poháre super iba obchod by mohol označiť ze balík obsahuje krehký tovar, aby nedošlo k znehodnoteniu tovaru ako v mojom prípade, ale oceňujem rýchle vybavenie mojej reklamácie
pekné poháre, dobrá cena
- Nádhera týchto pohárov na víno má oslovila už pri prvom zhliadnutí. Mám niekoľko druhov pohárov na víno, či už krištáľové alebo klasické číre, ale tieto svojim tvarom a vzorom splnili presne to, čo som dlho hľadala. Jednoducho sú kraaaaaasne. Ďakujem.
- S týmto tovarom som veľmi spokojná. Krása týchto pohárov mi vyrazila dych, veľmi som sa na ne tešila a realita bola omnoho krajšia. Skrášlia každú príležitosť, ale aj bežný deň je zrazu vznešenejší . Som rada, že ich mám.
Kvalitný tovar použiva sa dobre odporučam aj ostatným som spokojná
Zobrazujem 481 - 500 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...21 22 23 24 [ 25 ]